Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@01:22:56 GMT

تشریح جزئیات تسهیلات بافت فرسوده در گیلان

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۷۱۲۸۶

تشریح جزئیات تسهیلات بافت فرسوده در گیلان

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با اشاره به قابلیت‌های اعطای تسهیلات در بافت فرسوده شهری گفت: اجرای طرح اقدام ملی مسکن با تولید و ساخت مسکن به تعادل بازار کمک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ماکان پدرام امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اجرای طرح اقدام ملی مسکن یکی از پروژه‌های مهم دولت است، اظهار کرد: با تجربیاتی که از ساخت مسکن مهر و استیجاری در راه و شهرسازی داشتیم طرح اقدام ملی مسکن اعلام شد که به خانه‌دار شدن مردم کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه اجرای طرح اقدام ملی مسکن با تولید و ساخت مسکن به تعادل بازار کمک می‌کند، گفت: پروژه‌های نیمه‌تمام در سال‌های گذشته مثل بخشی از طرح مسکن مهر وارد این طرح‌شده و در اختیار مردم قرار می‌گیرد تا مردم از آن استفاده کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان تعهد استان در این طرح را ۱۱ هزار و ۶۵۰ واحد شامل ساخت مسکن واگذاری زمین و تسهیلات طرح اقدام ملی برشمرد و تصریح کرد: از این تعداد تقریباً هزار و ۷۱۷ واحد به بنیاد مسکن تعرفه شده، دو هزار و ۷۴۰ واحد در قالب پروژه‌های نیمه‌تمام در شهرهای مخالف برنامه‌ریزی‌شده و چهار هزار و ۴۴۰ واحد نیز در بخش بافت فرسوده و بازآفرینی شهری قابلیت بازآفرینی دارد.

پدرام با اشاره به ثبت‌نام مردم در این طرح در سه فاز گفت: در فاز نخست محدودیت‌های ثبت‌نامی داشتیم که تقریباً هزار و ۷۱۵ باید ثبت‌نام می‌کردند و در فاز دوم سه هزار و ۸۱۶ نفر ثبت‌نام کردند و ۸۸۰ نفر نیز در فاز دوم از طریق پیامک ثبت‌نام کردند و هزار و ۳۰ نفر نیز متقاضیان بخش آموزش‌وپرورش بودند.

وی با اشاره به شرایط ثبت‌نام برای طرح ملی مسکن بیان کرد: سرپرست خانوار بودن، سابقه سکونت پنج‌ساله در شهر، استفاده نکردن از زمین و تسهیلات دولتی از شرایط ثبت‌نام در این طرح است و کسانی که این شرایط را لحاظ نکرده باشند از گردونه طرح خارج می‌شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با تأکید بر اینکه گیلان ازجمله استان‌هایی است که با کمبود زمین درمجموعه وزارت راه و شهرسازی مواجه است، افزود: در ماده ۶ تولید مسکن زمین‌های سایر دستگاه‌ها که قابلیت واگذاری به طرح دارد ددرمجموع ۱۶ هکتار زمین را در بهترین نقاط که قابلیت احداث بنا داشت وارد طرح کردیم مثلاً در رشت در مسیر لاکان، در فاز دو مسکن مهر و زمین پشت مجموعه صداوسیما زمین‌هایی را در طرح مشارکت قراردادیم؛ علاوه بر این بنیاد مسکن و ستاد اجرایی فرمان امام بحث ساخت این واحدها را بر عهده‌دارند و  زمین‌ها پس از تعیین تکلیف در اختیار این دو کارگذار قرار می‌گیرند.

پدرام دهک‌های موردتوجه در طرح اقدام ملی مسکن را دهک سه به بالا دانست و تصریح کرد: ازآنجایی‌که وامی که برای این طرح‌ها منظور شده ۱۰۰ میلیون بوده و آورده مردمی در گام اول با توجه به شرایط محل فرق می‌کند اما درمجموع آورده اولیه مردم حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون است و پس از پایش کردن از طریق خود سامانه برای مردم افتتاح حساب می‌شود و باید اقساط را ماهانه یک و ۷۰۰ تا دو میلیون با سود ۱۸ درصد پرداخت کنند که قطعاً دولت در آینده کمک خواهد کرد.

وی با اشاره به نحوه واگذاری به اولویت ثبت‌نام و واریز وجوه در اولویت نخست گفت: ما در گیلان پروژه‌های نیمه‌کاره‌ای داشتیم که قبلاً قابلیت واگذاری نداشت در این طرح آوردیم، این واحدها زودتر در اختیار مردم قرار می‌گیرند.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان با اذعان به اینکه پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن مهر طرح اقدام ملی ازنظر کیفیت و نوع ساخت شرایط بهتری نسبت به مسکن مهر دارد، افزود: این قابلیت وجود دارد که در فاز دوم مسکن مهر که دو هزار و ۴۴۰ واحد آن آماده است قابلیت رؤیت توسط مردم وجود دارد تا از کیفیت ساخت آن مطلع شوند.

پدرام با اشاره به قابلیت‌های اعطای تسهیلات در بافت فرسوده شهری تصریح کرد: در این طرح می‌توانیم ودیعه اجاره به ازای هر واحد سندی که توسط فرد در بافت فرسوده وجود دارد به مبلغ ۳۰ میلیون با سود چهار درصد، به ازای هر واحدی که در بافت فرسوده ساخته می‌شود مبلغ ۴۰ میلیون با سود ۹ درصد و حداقل برای اشخاص عادی تا ۴۰ میلیون با سود ۱۶ تا ۱۸ درصد و به‌صورت انبوه‌سازی یا فناوری تا سقف ۱۷۰ میلیون نیز در اختیار قرار دهیم که این طرح کمک می‌کند تا بخش‌های بافت فرسوده شرایط بهتری پیدا کنند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: مسکن مهر بافت فرسوده مدیرکل راه و شهرسازی گیلان مدیرکل راه و شهرسازی گیلان طرح اقدام ملی مسکن پروژه های نیمه بافت فرسوده میلیون با سود ساخت مسکن فاز دو مسکن مهر ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار

محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شورا‌های اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بنا‌های ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بنا‌ها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر ۱۰ میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهر‌های کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحد‌های مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحد‌های مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی ۷۰ درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از ۵۰ درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا ۱۰۰ درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ۹۲ درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط ۸ درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر ۳ ماه برای مردم صادر شود.

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شورا‌ها در توسعه شهر‌ها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شورا‌های اسلامی شهر‌ها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند