Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه اجرای طرح اقدام ملی مسکن به شکل واگذاری زمین، مجتمع‌سازی و مشارکت مردمی در بافت فرسوده است، گفت: ثبت‌نام‌های جدید طرح اقدام ملی مسکن، جایگزین افرادی می‌شوند که واریز وجه نکردند.

به گزارش ایمنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیأت دولت در خصوص طرح اقدام ملی مسکن، اظهار کرد: در طرح اقدام ملی مسکن سال گذشته در دو مرحله ثبت‌نام انجام شد و ۸۸۰ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند که بعد از پالایش افراد تأیید شده واجد شرایط ۴۳۴ هزار نفر شناسایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با فرآیند ثبت‌نام و بعد از آن برای تمامی در شهرهایی که ثبت‌نام انجام شد، زمین و پروژه تعریف شد.

وی ادامه داد: افراد در چندین دسته یا از طریق دریافت زمین که خودشان به شکل گروهی احداث می‌کنند و یا مجتمع‌سازی که با سازنده عقد قرارداد می‌کنند، و یا مشارکت مردمی در بافت‌های فرسوده، تعیین‌تکلیف شدند.

عضو کابینه دولت دوازدهم بخشی از پروژه اقدام ملی را مرتبط با ساکنان بافت‌های فرسوده برشمرد و افزود: حدود ۳۳ هزار نفر از ۴۳۳ هزار نفر، مردمی هستند که در بافت فرسوده زندگی می‌کنند که در بانک تشکیل پرونده دادند و از تسهیلات ساخت در بافت فرسوده بهره‌مند می‌شوند.

اسلامی گفت: اجرای طرح اقدام ملی مسکن به شکل واگذاری زمین، مجتمع‌سازی و مشارکت مردمی در بافت فرسوده انجام خواهد شد.

وی یادآور شد: با تمهیدات چندین باره‌ای که انجام شد، ضروری بود تا مردم باید پول به عنوان آورده اولیه به حساب واریز می‌کردند و کسانی که افتتاح حساب کرده و آورده اولیه را واریز کردند به غیر از کسانی که زمین دریافت می‌کنند حدود ۱۴۰ هزار نفر هستند. مابقی برای تکمیل آورده‌های خود اقدام نکردند و تشخیص ما این است که این تعداد افراد به واریز وجه اهتمام نداشتند.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: بنابراین با توجه به وجود ظرفیت خالی و همچنین شهرهایی که در دوره‌های قبلی ثبت نام در آنها انجام نشد، سامانه باز و ثبت نام انجام می‌شود. در ثبت نام جدید، هم جایگزینی کسانی را که تشکیل پرونده دادند و پول به حساب نریختند تا پروژه تکمیل شود، انجام خواهد شد و هم در مناطق جدیدی که ظرفیت خالی برای طرح باز شده است ثبت نام انجام می‌شود.

اسلامی تصریح کرد: طرح ۴۰۰ هزار واحد مسکن شهری یک پروژه اجرایی و عملیاتی است و به تدریج که واحدهای مسکونی آماده می‌شود متقاضیان، واحدهای مسکونی را تحویل می‌گیرند و در آن مستقر خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰۰ هزار واحد مسکن محرومان با کمکِ کمیته امداد، سازمان بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، قرارگاه محرومیت‌زدایی بسیج و سپاه، خیرین مسکن‌ساز، همگی در سطح کشور، احداث خواهد شد. این برنامه با اهتمام ویژه توسط سازمان‌های نامبرده، پیش خواهد رفت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در اجرای این طرح، سازمان برنامه و بودجه از محل جدول ۱۴ قانون بودجه هر سال، یارانه دولت را به آنها تخصیص می‌دهد که آنها بتوانند از مسکن مناسبی که برایشان طراحی شده است بهره مند شوند.

کد خبر 465309

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محمد اسلامی وزارت راه و شهرسازی طرح ملی مسکن ثبت نام طرح ملی مسکن مسکن ساخت مسکن طرح اقدام ملی مسکن شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق طرح اقدام ملی مسکن وزیر راه و شهرسازی بافت فرسوده ثبت نام انجام هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۱۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه  پرداخت تسهیلات به حوزه نوسازی بافت های فرسوده  در صورت صنعتی سازی افزایش خواهد یافت: بانک ها در صورت پرداخت تسهیلات بافت های فرسوده می‌توانند زمینه ساز ورود بیشتر سازندگان به این طرح ها شوند.

آیینی اظهار کرد: نوسازی ۲۶۰ هزار خانه در دولت سیزدهم و در طی دو سال گذشته انجام شده است گفت: ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد بافت فرسوده در وسعت ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را بافت تاریخی تشکیل می‌دهد که نوسازی این مناطق نیازمند همراهی و تعامل بیش از پیش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب سرمایه‌گذران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی خود نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و این امر خود می تواند در فرهنگ سازی نوسازی بافت های فرسوده کشور موثر باشد.

او گفت: پرداخت تسهیلات ساخت و همچنین حمایت از بخش خصوصی و مالکان یکی از عواملی است که می تواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند و این موضوع را دولت در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند